Kelas RM7 ini akan dedahkan...

cara untuk hasilkan 'profitable ads' yang hasilkan jualan 5-6 angka sebulan tanpa perlu pecah tabung untuk 'trial & error'

Dengan hanya 5 langkah mudah sahaja walaupun anda rasa nak setting Facebook Ads itu susah

Butiran Kelas Ini

Apakah Sebenarnya Framework yang Bakal Anda Ketahui Dalam Kelas Nanti?

researching your audience

creating your offer

Crafting your creatives

Building Your Funnel

Launching Your Ads

Siapakah Trainer Anda?

Hai! Saya Paeh Brian 🤝

Saya merupakan seorang freelance digital marketing strategist/consultant yang membantu bisnes baru naikkan sales dari 4 angka ke 5 angka.

Saya percaya yang mana-mana bisnes pun boleh meletup kalau mereka fokus menggunakan O.C.T framework tak kira bisnes baru ataupun lama.

Dari tahun 2020-2021, jualan terkumpul yang saya bantu untuk jana ialah RM4.2 juta. Semuanya dari bilik tidur kolej uni saya.

 

Antara Klien Saya

Apa Kata Mereka yang Pernah Join Kelas-kelas Saya

Real Case Study

Kisah kejayaan mereka yang pernah coaching dengan saya

"Sebelum ini, 6 angka kita hit dalam 2-3 bulan. Sekarang hit dalam sebulan saja!"

Dr. Reza, Onrunz.com

ℹ Penafian : Hasil jualan/pendapatan adalah berlainan mengikut bisnes dan individu

"Sejak saya join sampai sekarang (March - Jun), RM400K sales saya dan setiap bulan sales saya naik"

Cik Zainab, Usahawan Online

ℹ Penafian : Hasil jualan/pendapatan adalah berlainan mengikut bisnes dan individu

"Dari sale sebulan rM8k Sekarang Konsisten RM100K"

Aizzat, Windrunner.asia

ℹ Penafian : Hasil jualan/pendapatan adalah berlainan mengikut bisnes dan individu

Sedutan dari sesi call dalam kelas One Perfect Ad: BOOM RAYA!

"Sales RM1.3 Juta Dalam Setahun lebih"

Amin MK, Starun

ℹ Penafian : Hasil jualan/pendapatan adalah berlainan mengikut bisnes dan individu

berapa harga tiket kelas ini?

Tiket Kelas UNSTUCK23

  • Akses Kelas Via Zoom

    Pastinya inilah main course nya. Setiap pembayaran akan diberikan link akses ke kelas UNSTUCK 23. Kita akan bersama selama 2 jam sehari dan saya akan kongsikan praktikal penggunaan framework itu.

  • Akses Rakaman Kelas

    Mungkin ada beberapa perkara yang anda terlepas pandang semasa LIVE. Mungkin anak panggil dan anda terpaksa layan dia. Saya akan berikan rakaman untuk anda tengok semula (Tapi tolong jangan jadikan ini sebab untuk tak hadir LIVE)

  • Akses Whatsapp Support Group

    Selalu kan lepas habis kelas anda akan tergapai-gapai? Jangan risau, saya sediakan group Whatsapp khas untuk anda tanyakan sebarang soalan berkaitan marketing, bisnes & making money online dengan O.C.T framework (Soalan dah kahwin ke belum saya tak layan hahaa)

Yuran Kelas: RM7 SAHAJA

Pendaftaran akan ditutup pada 24 februari, 11.59 malam

Hari
Jam
Minit
Saat
Maaf! Pendaftaran telah pun ditutup.